goldfix Günlükler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yapmacık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir esinti katılabilir. Renkler hayatımızın zarfında bizim derun halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Özel tasarımı sebebiyle tenha namahrem ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk imkanı sağlamlar.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde yaşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir estetik yaratır.

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Antrasit rengin dar yüreki tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini saydam bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir esinti şimendifer.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla birlikte sıklıkla dekore edildi. Zarafetli amma abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce çağcıl bir düzlük yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden zahir duvar rengi boyasıdır. Başka mobilya ve eşyaların rengi ile kolay düzen esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir canip gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Antrasit renk hane dekorasyonunda çağdaş ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara antrasit gri boya takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir gaz yuvarı oluşturur.

ötümlü olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir antrasit gri boya tarafda soft ve pastel bir antrasit duvar boyas mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk dürüst yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page